Recette Appétissante Pumpkin pasta (penne au potimarron et parmesan)

Pumpkin pasta (penne au potimarron et parmesan). This pumpkin pasta sauce recipe is lusciously creamy, flavored with savory spices and Parmesan. Serve it over penne pasta for an easy meatless meal. Alex and I needed a quick and easy dinner recipe for guests, and we were craving that ubiquitous orange squash.

Pumpkin pasta (penne au potimarron et parmesan) These pumpkin pasta recipes are perfect for family dinners and easy weeknight meals this fall. You'll want to dive into these bowls all autumn long. This creamy pumpkin pasta sauce is the ULTIMATE fall comfort food! Vous pourrait préparer Pumpkin pasta (penne au potimarron et parmesan) juste en utilisant 5 matériaux et 11 juste des étapes. Voici les ingrédients et comment cuire, faire Pumpkin pasta (penne au potimarron et parmesan) Allons-y!

Ingrédients Pumpkin pasta (penne au potimarron et parmesan)

  1. Fournir 1/2 of potimarron 🎃.
  2. Besoin 400 g of Penne.
  3. Préparer 1 gousse of d'ail 🧄.
  4. Utiliser 100 g of parmesan.
  5. Obligatoire 20 cl of crème liquide 🧴.

Roasted garlic, onion, and sage fill it with cozy, complex autumn flavor. Serve it over penne, like I do here, or any pasta shape you like. This recipe works best in a high speed blender, such as a Vitamix. Drain the pasta and add to the pumpkin with the reserved crispy pancetta.

Comment faire Pumpkin pasta (penne au potimarron et parmesan)

  1. Lavez, 💦🎃 puis coupez la courge en 2 dans le sens de la longueur..
  2. Videz-la avez une cuillère 🥄 à soupe, puis coupez-la en dés. 🔪🎃.
  3. Faites bouillir une casserole d'eau. Salez 🧂 puis ajoutez les morceaux de courge 🎃. Cuire pendant 20 minutes à feu moyen. 🍲.
  4. Cuire les pâtes selon les indications de préparation du paquet..
  5. Quand la courge 🎃 est cuite : il doit être tendre à coeur, égouttez-le..
  6. Réutilisez la même casserole et ajoutez un filet d'huile d'olive avec l'ail râpé 🧄 ou haché. Faites revenir 1 minute..
  7. Ajoutez la courge 🎃, salez, poivrez, puis ajoutez la crème 🧴 et la moitié du parmesan..
  8. Mixez jusqu'à l'obtention d'un mélange crémeux. Rectifiez la texture avec un peu d'eau si nécessaire..
  9. Une fois les pâtes cuites, égouttez-les puis ajoutez-les dans la crème de courge 🎃. Mélangez..
  10. Servez avec le reste du parmesan. C'est prêt ! 😋😋😋.
  11. Bon appétit 😁🍽️.

Stir in the Parmesan and season to taste. Divide among warmed wide-rimmed bowls and finish each one with a sprinkling of Parmesan and a good grinding of black pepper. Pumpkin puree is turned into a creamy, smooth sauce with just a hint of cloves, nutmeg, and cinnamon. Toss with whole wheat pasta and Parmesan Once the water is boiling, stir in the penne, and return to a boil. Cook the pasta uncovered, stirring occasionally, until the pasta has cooked.

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